welcome

Thursday, 25 August 2011

Tuesday, 23 August 2011

Surat utk Kekasih~


Mas ingin memutuskan perhubungan dengan boyfriend orang putihnya…
Dia tak sanggup bertemu muka, Lalu dia pun mengutus surat…surat tu macam ni bunyinya….
Hi,My motive write this letter is to give know you something. I WANT TO CUT CONNECTION US. I have think about this very cook. I know i clap one hand only.Correctly, i have see you and she together at town with my eyes self. You always request apology back back. I don’t trust you again!!!My Friend speak you play three wood.
Now i know you correct correct play three wood. so, i break off to pull my body from this love triangle.I know this result i pick is very correct, because you love she very high from me. so, i break off to go far from here. But i always love where also i live….Safe live……
~Mas


Saturday, 20 August 2011

kerja saya bila bosan...

Hai... skg saya tengah bosan.. so, mula la saya search2 gambar2 dkt intnet ni.. so, ni laa hasil saya...hihii enjoy!!!
cute kan kucing2 ni tdo... men peluk2 lg..hihii :-)
Smart ka casing hp ni... tp agak mengelikan la jugak... LOL~
ni pulak...hahahaha casing for gameboy/ipod... sesuai buat lelaki yg gatal2 k... :-P

naahhh ni la kek paling sesuai buat couple yg suka keunikan.. tp lagi sesuai buat pasangan yg baru je khwin yer... hihihi
kek d clubbing ni mgkin..hahahah

kek hercules punya ni tem zaman2nya... hihihi boleh tahan la... tp bila d tengok2.. sayang or geli pula mo makan...hihii
Hp tahun 2015... smart kan.. :-P

Mouse for comp yg unik...sangat..~

Tengok tu... Siap jd pendrive lg..hihii cute~
Sriracha Zoo memang suke buat haiwan spesis lain jadi kawan baik contoh anjing dengan babi….tapi kali ni diorang letak harimau dengan babi plak…..geli betul dengan hubungan diorang…huhu..sungguh tak cute, tapi yanti kata babi cute sebab kaler pink…entah la

-THE END-

Budak Bodoh lg Bangang!

“ali cube teka berapa ketul ayam yang saye bawak???? kalau betul saya akan bagi KEDUA DUA ayam saya…. 
abu bawa 2 ketul ayam. sambil PEGANG dua ketul ayam tu dier tanyer kawan dier ali…
si ali yang tak tau mengira pun cuba la teka
si ali menjawab”emmm berapa yer….. TIGA KOT….
si abu cakap”KO NI MEMANG SEJAK DALAM PERUT LAGI BODOH EH..”





Friday, 19 August 2011

Hari ini...

Hari ni aku xdapat g greja disebabkan sebab2 tertentu... tapi aku pray juga d rumah sewa ku ni.. di taman fajar...
Pagi ni aku dikejutkan dari tidur oleh teman serumah ku, shira/sera... aku ingatkan ada apa... rupanya 2orang teman serumahku xbalik semalaman.. pwwuhhh!! aku pun xtau p mana diaorang... dua2 xda cakap mau g mana... so, kesian laa c shira aku suru panjat pagar depan rumah, coz xtau sapa bawa kunci rumah d antara yg berjalan malam n xpulang rumah tu... :-) Nasib seluar c shira xkoyak... hahaah then, itu anjing depan rumah pun haiiyooo punyaaalaahhh bising, mcm npk pencuri jak... apa ndaaa c shira memanjatkan... hihih pengalaman la tu buat dia... jarang2 dia dpt panjat pagar baahh kan dperumahan... hihhihi then, kepada kawan ku yg 2orang tu, hati2 jak la kamu kalo p tempat orang or p mana2 laa... pandai2 laa menjaga diri... jgn pula cakap aku xmenasihat arr kawan2 ku...cehh..! kalo bukan kita sendiri jaga diri kita, sapa lg mo jaga kan... sebab kalo org lain sibuk jaga diri kita, kdg2 msti juga kita tpikir kan dlm otak + ati.. then cakap 'napa juga dia mo sibuk2 hal ku ni, xda pula aku ganggu khidupan nyaa tu... masing2 bah..' naahhh msti ada tpikir begitu tu kan.. aku pun kdg2 mcm tu juga... tp bukan laa ke arah keburukan kan... semua nasihat tu utk kebaikan.. jrg ada nasihat ke arah keburukan... kalo ada pun nasihat dr orang kurang waras la tu..hihihi  

Now, c liza masi lagi pengsan d katil n aku pula... sibuk dgn ni lappy ku... kin panas juga ni lappy, suka betul merajuk.. baru ganas sikit2 suda nangis2...hahaha... so, petang ni n malam ni ada program buka puasa d poli.. so, aku n kawan2 ku akan tidur d poli n esok pagi baru pulg rumah laaa..... lastly, start 26hb-4hb cuti raya la sudaaa.... yippiiii!!! aku suka makan kuih raya..hihii + serunding yerr.... nt aku mo p minta2 ma kwn2 ku yg meraikan hari raya... 
=THE END=

What the ****!!

Heloo... hari ni aku sakit ati ni... aku ni bukan la suka berkira sgt... and bukan la tlampau 'lokek' mo bg pinjam barang2 yg aku ada... tapi kan, agak2 la sikit bah... dah pinjam barang buat cara pinjam... bukan la terus dibuat harta hak milik then suka suki jaa bg hilang part2 yg penting... punyaaa laaarrhhh... duit bapa ku seja tu yg membeli tu barang... aku sakit ati ni skg... mo dmarah org yg kin panas pun, ntah di faham kaa ndaaa... haishhh!! Bon**k!!!
now... aku suda jumpa balik tu part yg hilang... and then, jgn harap laa k aku bg pinjam lg barang2 aku dkt org mcm tu... dah pinjam xtau bg balik...
tp aku still sakit ati ni...!!!
p/s: aku ni kira penyabar juga la orang nyaa.. tp agak2 laa k... kesabaran aku ni ada had nyaa.. 1x hilang sabar sama kau, naahhhh merana la kau!!!