welcome

Saturday, 20 August 2011

kerja saya bila bosan...

Hai... skg saya tengah bosan.. so, mula la saya search2 gambar2 dkt intnet ni.. so, ni laa hasil saya...hihii enjoy!!!
cute kan kucing2 ni tdo... men peluk2 lg..hihii :-)
Smart ka casing hp ni... tp agak mengelikan la jugak... LOL~
ni pulak...hahahaha casing for gameboy/ipod... sesuai buat lelaki yg gatal2 k... :-P

naahhh ni la kek paling sesuai buat couple yg suka keunikan.. tp lagi sesuai buat pasangan yg baru je khwin yer... hihihi
kek d clubbing ni mgkin..hahahah

kek hercules punya ni tem zaman2nya... hihihi boleh tahan la... tp bila d tengok2.. sayang or geli pula mo makan...hihii
Hp tahun 2015... smart kan.. :-P

Mouse for comp yg unik...sangat..~

Tengok tu... Siap jd pendrive lg..hihii cute~
Sriracha Zoo memang suke buat haiwan spesis lain jadi kawan baik contoh anjing dengan babi….tapi kali ni diorang letak harimau dengan babi plak…..geli betul dengan hubungan diorang…huhu..sungguh tak cute, tapi yanti kata babi cute sebab kaler pink…entah la

-THE END-

No comments:

Post a Comment