welcome

Sunday, 14 August 2011

Kisah Saya~

Hai... hampir seminggu juga la aku xupdate ni blog yg ntah apa2 laa...hihihi
1... nenek aku semakin sembuh suda biar pun sebelah tubuh nya jak yg dpt bgerak dgn baik... tp bagus juga skg dr yg dulu tu...
2... kakak ku c michelle kc beli aku kasut yg boleh tahan la cutenya..hihihi aku suka tu kasut.. smart bah...
3... tiba2 pula exbf aku meng'contact aku balik...wow...Amazing pula tu...cehh...
4... status aku d fb suda bertukar p 'in civil union'...Ni pun kira amazing juga la... 
5... Hari ni fullblast aku tidur...hampir lupa dunia...hahahha otak ku lg lah makin lembap semacam jak... mcm mo 'stupid' suda...nsb x jadi...malu c 'stupid' ma aku kali...hahhaahaha (mengarut suda nie...)
6... aku teda semangat mau baca or tulis nota nie skg...coz examination pad ku tertinggal d bilik kuliah...punyalaaaa...baru jak aku beli tu...adeessssss~!!
7... c aleeza demam 2hari suda... kesian dia...~ 
8... saya kenyang suda makan kek oreo cheese + sayap ayam panggang..hihi c faraziella blanja kunun... ada suda kuar duit ptptn kan...
9... hari ni birthday cousin ku c koyo@willma fidelia... and c syira housemate ku dr kuching...hihihi Happy Birthday kamu dua...
10... Skg xtau suda aku ko buat apa... aku boring + malas...nah entah apa suda tu..hahaha
Ni la kasut ku... Kira hadiah birthday la kunun dr c may... 

No comments:

Post a Comment